MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Kategori: Tävlingar

TÄVLING- VINN EN VALFRI VS BODYMIST!
Nu drar jag igång en tävling där ni har chansen att vinna en VALFRI body mist från Victoria's Secret!

TÄVLINGSREGLER!
1. Skriv en kommentar att du är med
2. Skriv även namnet på VILKEN body mist du vill vinna
3. Glöm INTE att skriva din mail så jag kan kontakta vinnaren

LYCKA TILL!! 

Sol och bad!


Min rosa bikini som jag älskar! Den är köpt i Grekland.

Heeeelt underbart väder! Idag har jag hunnit jobba, träna, sola och tagit ett dopp i poolen. Gud vad det är skönt med pool när det är så härt varmt så man kan svalka sig med jämna mellanrum. Rena drömmen. Idag ska jag nog inte göra mycket mer än sola och slappa. Skulle egentligen ta mig till EMPORIA men vem vill va inne i ett köpcentrum när det är så här fint väder? Nej så får bli imorgon isåfall om det är lite sämre väder.. Har en massa cravings som jag bara måste shoppa! Sen måste jag fixa sololja också för att bättre på brännan lite hehe. 

Önskar er alla en härligt solig dag!

My passionSå här ser kroppen ut just nu! Tog bilden igår efter mitt benpass. Blev inget super bra pass av många anledningar. Delvis för att det var sjukt med folk på gymmet när jag kom och då drog det genast ner mig kunde inte köra det jag ville heller.. Men idag blir det ett axelpass och jag ska gå in med all motivation och köra så hårt! Först ska jag äta lunch och skicka in min sista uppgift som jag nyss blev klar med. Sen ikväll blir det grillning med min pojkvän, så gott och mysigt! 

Idag är jag dessutom ledig, eftersom att 3orna har sin utspark idag. Sen går jag bara i skolan imorgon och sedan ledig resten av veckan. Kan inte fatta att jag får sommarlov nästa onsdag, galet skönt!

 

TÄVLING!Nu har ni chansen att vinna en bikini från To Die For! Väldigt snygga bikinisar och jag själv ska klicka hem en i rosa inför sommaren. Tävling är väldigt enkel det är bara att följa stegen nedan för. Du behöver inte ha en blogg för att delta.

- Följ deras facebook sida HÄR! Eller följd dom på instagram @Todieforswimwear.

-
Gå in på deras hemsida HÄR! och välj ut vilken bikini du vill ha OCH storlek.


-Du måste alltså kommentera med din mail, bikinin som du vill ha och storleken på önskad bikini. 

Tävlingen avslutas om 3 dagar och vinnaren kontaktas via mail. Lycka till allihopa! (Skulle bli glad om andra kommentarer släng in i ett annat inlägg)

Upp