MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Q/AVad skulle du aldrig...
Äta? - Hjärta eller ögon från ett djur.
Dricka? - Kaffe. 
Skoja om? - Döden eller sjukdomar. Där går gränsen totalt.
Vilja uppleva? - Att förlora en familjemedlem eller någon närastående. 
Kunna arbeta med? - Köttstyckare.
Säga nej till? - En mille typ haha? Inte 1000 spänn heller för den delen.
Googla? - Sjukdomar som jag vet syns på kroppen. Kommer aldrig upp härliga bilder då. 
Göra offentligt? - Vet inte haha kan väl göra det mesta offentligt men typ prutta och peta näsan.
Blogga om? - Ren och skör politik. Då jag förmodligen inte tycker som många andra och hade fått en stämpel direkt. Jag anser själv att man inte bör identifieras med sin politiska åsikt. 

Vad hittar man alltid/oftast…
På ditt skrivbord? - Massa smink haha.
Under din säng? - Kartonger med massa kläder. Får inte plats med allt i garderoben.
I din jackficka? - Nycklar och läckerol. 
Bakom din kylskåpsdörr? - Allt standard. Ost, mjölk, smör osv..
Vid sidan av ditt handfat? - Handtvål och tandkräm.
Högst upp i din bokhylla? - Ehhh haha har ingen bokhylla..
I din träningsväska? - Träningsskor, hörlurar, vattenflaska.
I dina tankar? - Vad jag ska äta här näst haha!

DINNER // VIA NAPOLIAsså kolla på det här!! Mums, mitt favvo ställe här i Malmö som serverar riktigt god italiensk mat. Till förrätt: Carpaccio med parmesan & bruschetta. Till varmrätt tog jag Cannelloni fyllda med ricotta och spenat toppat med mozarella. I'm in heaven! 

FRIDAYFredagen är kommen! Jobbade idag till 14 idag, sen var det storhandling på schemat. Nu ska det äta tapas och imorgon blir det jobb igen 13-20.30. Detta är min favoriträtt. Lite plockmat med goda ostar, korv, avocado, räksallad. Yes!!

ANNAN DAG JULJulafton är över och det är annandag jul. Vi ska på jul-lunch kl 13 då förmodligen sista julbordet kommer ätas. Julafton spenderades som vanligt och jag tänker inte direkt visa eller berätta vad jag fick då jag vet att många tycker att det är skrytsamt och onödigt. Men jag fick allt jag önskade mig och lite till. Jag förväntar mig aldrig för mycket på julafton då jag från hjärtat kan säga att det inte är det viktigaste, att få presenter. Självklart är jag tacksam men julen för mig är mer än så. Julafton var jag ledig iaf men igår jobbade jag 13-21 och idag är jag ledig igen. Wiho!

Hoppas ni hade en fin jul iaf!

SUNDAY DINNER // VIA NAPOLIIgår var jag och mamsen på ute och åt på en italiensk restaurang. Gud så gott! Vi tog en tre-rätters och oj vad mätt man var. Till förrätt blev det buffelmozarella med tomater och oliver samt en carpaccio med breasola och parmesan. Vi delade på dessa för att få det goda av båda haha. Tycker det är väldigt ovanligt att se att folk delar på rätter på restauranger, här var det inget konstigt. Såg flera stycken som satt och dela både på förrätter och huvudrätter. Men till varmrätt tog vi varsin lasagne och till efterrätt delade vi på en citronsorbet med krossade maränger och någon lemoncurd i mitten. 

Efter förrätten glömde jag dock ta bilder på den gudomliga maten, var helt inne i att äta med ögonen och munnen!

//LÖRDAGOjsan var ett tag sen man skrev här.. Såklart åkte jag på en riktigt förkylning och feber i måndags så jag fick gå hem från jobb och ta ledigt dagen efter. Resterande dagar har jag faktiskt jobbat och kämpat mig igenom varje dag. Är inte frisk än men på väg att bli! Så uppdateringen blir bättre inom kort. Orkar inte ta tag i alla måsten nu utan fokuserar på att vila och bli frisk bara, hoppas ni förstår!

DÖDKänner mig helt totalt färdig med den här veckan!! Jobbat hela veckan och dessutom sena kvällar så jag är så trött nu. Ikväll jobbade jag till 22 och imorgon till 20.30. Förhoppningsvis blir det någon ledig dag nästa vecka så jag kan vila ut ordentligt och faktiskt bara ta det lite lugnt. Sådana dagar behöver man ju också! Men jag älskar mitt jobb så det vore dumt att klaga.

Nu ska jag krypa till kojs och förhoppningsvis vakna med ny bra energi imorgon för just nu går ögonen i kors typ!!