MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Kategori: Allmänt

I WAS HERE

När man är kär kan man ha två olika känslor på samma gång. Ena minuten kan fjärilarna flyga runt i magen och göra en så otroligt glad. Men å andra sidan finns det oftast en till känsla, rädslan.. Rädslan för att fjärilarna i magen ska lägga sig, att fnittret ur sin mun ska tystna och att rodnaden om kinderna ska försvinna. Jag har varit där, du kanske har varit där. Vi alla kommer nog finna oss den känslan någon gång och när vi är i den känslan så är det på tiden att man börjar njuta av varje mint, varje sekund, tiden är värdefull. Det kan vara en av dem bättre tiderna i livet.

Acne


Hur fin är inte denna stickade från Acne? Underbar färg.

BUT THE WAY THAT HE LOOKED AT ME MADE ME FEEL ALIVE"Jag ville så mycket att det skulle fungera 

Ville ta tag i honom 
Skaka honom 
Skrika tretusen gånger 
“fattar du inte hur bra vi skulle ha det" 
För det skulle vara så bra 
Om han inte tvekade
och bortförklarade saker 
och inte lyssnade alls 
Och det är så frustuerande att han inte förstår det 
För istället sitter man där alldeles tyst,
och ler lite när hjärtat gör ont 
För man vågar inte 
Istället sväljer man bort klumpen i halsen 
för att inte visa hur mycket man egentligen bryr sig 
tränger bort orden och allt man ville säga 
och låtsas som ingenting. 
Som att man tror på det han säger 
men det gör man inte 
man förstår vad han menar 
men innerst inne så vet man. 
Men när hjärtat gör sådär ont, 
så att man bara vill plåstra om det, 

och när hans ord inte lindrar. Inte ens lite grann. 
Ja, då sitter man där och nickar, och kysser. 
För man väljer hellre att det svider lite i hjärtat 
än att det går sönder helt."

Ögon sminkning


Super fin sminkning! Eftersom jag älskar smink och styling så brukar jag kolla runt lite på youtube på lite roliga smink videor. Älskar när folk sminkar sig som kändisar och vissa är ju så sjukt duktiga! 

Smoothie


Mums! Finns det något bättre egentligen som går så pass snabbt att göra? Tar mig typ 2 minuter för att få den riktigt god. Och ibland orkar jag inte göra en riktigt ordentlig frukost eller mellanmål och då är detta så bra! Någon som har tips på en god smoothie? Alltid kul att variera.

Hjärtat bultar

Det är ganska svårt att sätta fingret på vad eller vem man faller för, för ibland så faller man ju hanslöst utan att riktigt veta varför. Man kanske tänker att ''nej jag skulle aldrig kunna falla för honom'' och en månad senare så är man mascararandig i ansikteet för att man gillar honom så jävla mycket. Och sen vågar man inte heller se honom i ögonen för att hjärtat bankar så hårt inannför bröstet att det blir svårt att andas. När ni sover ihop för första gången, på kvällen då han har somnat, håller han sina armar runt din midja och du försöker bara att hålla dig vaken några minuter till för att du vill så gärna minnas exakt hur det känns. Exakt hur viktigt och underbart det känns. Och hjärtat bultar bara för honom.

NEWEfter att ha testat en massa bloggportaler har jag nu hamnat här. Där jag tror jag kommer stanna. Men det är ju jag så man vet aldrig hehe. Men från början var det tänkt att jag skulle börja blogga på myshowroom men det blev inte så. Sen fick jag ett sms om denna bloggportal som bara växer och växer. Så testade jag den och jag tycker verkligen om den. 


Så nu börjar jag om, på en heeeelt ny blogg. Hoppas ni gillar det för jag tror det kommer bli riktigt bra. 

Upp