MATILDA - FINTESS AND HEALTH

MAYBEAUTY - 30% rabatt till mina läsare!Jag har tidigare pratat om The Incredible Facemask i ett samarbete från maybeauty som är en peel of mask som rengör huden på djupet och den älskar jag! Nu har jag fått chansen att testa The Incredible Poremask som suger ut talg och fet, rengör porerna, stänger porerna och gör dom mindre. Jag har väntat lite med att göra en recension för jag först vill testa produkterna mer än en gång för att kunna ge er en ärlig recension. 

Dessutom har jag en rabattkod till er som aktiveras direkt via länken: https://maybeauty.se/pore-mask/?coupon=matilda30 1. Först och främst tvättar jag alltid ansiktet med lite ljummet vatten innan jag sätter på en ansiktsmask. Sedan applicerar jag masken över ansiktet och undviker runt ögonen. En mask räcker gott och väl för två personer!

2. Masken ska sedan torka 15-30 min. Första gången tog jag 30 min för att verkligen få bort all smuts och sedan har det räckt med 20 min. 3. Sedan tvättar jag av det med ljummet vatten och avslutar med en återfuktande kräm.

Resultatet blir en len och ren hud. Och för mig som har haft extrema problem med porer på näsan under en längre tid känner äntligen att det börjar bli bättre. Det tar tid med det går sakta framåt. Jag gillar den här masken mer än den andra för att den här masken behöver du bara skölja av och det känns som huden blir fräschare. Sen gör den andra masken lite ont att dra av om man har mycket ansiktshår. Så jag kan varmt rekommendera den här masken om ni vill ha renare hud eller som mig, har problem med pormaskar som inte vill försvinner. Sen tror jag det tar olika på alla men allt är värt ett försök!


Nu har ni chansen att få 30% rabatt om ni uppger matilda30 i kassan. 

8 september 2016 08:22 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas