MATILDA - FINTESS AND HEALTH

DU SKA HÅLLA KÄFTEN!!

Jag blir så jävla arg att jag inte vet vart och hur jag ska börja. Jag vet att många LÄS TJEJER, känner igen sig i det här och JA det är i princip bara killar som gör så här. Har aldrig i mitt liv hört någon kille som fått höra något liknande av en tjej. Igår var jag påväg in i affären där jag bor. När jag hoppar av bilen tutar en skåpbil varav en av svinen i bilen hänger sig utanför rutan och ropar ¨NICE ASS¨ varpå jag räcker fingret. Jag går in i affären och känner mig typ hjälplös? Att dom kör vidare och säkerligen skriker så igen på flera tjejer. DET ÄR INTE OKEJ! När i helvetet ska ni fatta? VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER? 

Vi kan ta en annan historia. När jag slutade jobb sent en kväll kl 22 och var på väg till min bil som stod parkerad 1 min från jobbet. På den korta vägen går det förbi 2 killar varav den ena rör sig mot mig och frågar ¨Åh kan jag få en kyss??¨ Varpå jag bara säger nej för jag vet helt ärligt inte vad dom skulle vara kapabla till om jag hade varit lite kaxigare och sagt till ordentligt. Det är inte okej att man varken gör så här på skämt eller seriöst. Man beter sig lika mot alla människor och jag tvivlar ju på att dom hade gjort det om en snubbe eller tant i 80 års åldern hade gått förbi. Man gör skillnad på folk och anser att jo men den här tjejen är det okej göra så här mot. NEJ DET ÄR INTE OKEJ MOT NÅGON? Jag kan räkna upp mängder av liknande historier som jag blivit utsatt för, som mina tjejkompisar har blivit utsatt för, som tjejer jag inte känner har blivit utsatt för. Jag backar er alla tjejer i det här. Ser jag någon bli utsatt för det här säger jag till. Jag vet att det finns många som känner sig hjälplösa i såna här situationer och inte riktigt vågar säga ifrån. Jag förstår er. Verkligen. 

Till alla er så kallade män som gör så här, jag hoppas innerligt att ni aldrig får en kille som ni överför samma syn och beteende mot kvinnor på. Jag hoppas att ni inte heller får en tjej som ni överför en rädsla av att inte säga ifrån när sånt här sker för man tror att det är okej. 

22 november 2016 18:11 | Texter |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas