MATILDA - FINTESS AND HEALTH

BUDGET FAVORITER

 

1. Beautyblender från W7. Finns på RUSTA för 29-39 kr. Den här köpte jag för ett tag sedan så jag behöver byta ut den nu. Jag har även två stycken från ett lite dyrare märke och ärligt, jag märker ingen skillnad. Båda är lika bra och då tycker jag lätt det är mer prisvärt att köpa den här. Eftersom man måste byta ut dom ganska ofta om man inte är jättenoga med att tvätta dom så tycker jag man bör köra på detta alternativet då det som sagt är lika bra och en dyrare ligger på 200 kr!

  

2. Primer från Wet n Wild. Just den här köpte jag på Ullared och ångra att jag inte köpte fler!! Den kostar 39 kr och jag tycker den är superbra! Den är inte i gelé konsistens utan mer som en vanlig dagkräm så den känns otroligt skön och len på huden. Sminket sitter där det ska under hela dagen och porerna minskar absolut. Prisvärd med andra ord!

  


3. Deodorant från Cien. Köpt på LIDL. Jag gillar det här märket över lag. Vi brukar köpa deras handtvålar och nyligen köpte vi en som doftar grönt äpple och mint!! Såå fräsch. Den här kostar 8kr. ALLTSÅ 8 kr????? Helt sjukt och den är som vilken deodorant som helst. Den luktar gott och håller bra. Sjukt prisvärd!

25 mars 2016 09:00 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas