MATILDA - FINTESS AND HEALTH

THE LESS YOU RESPOND TO NEGATIVE PEOPLE THE MORE PEACEFUL YOUR LIFE WILL BECOME

                                     Workout bc you love your body

Jag hittade världens bästa träningscitat som ni ser ovan. Jag blev så glad när jag hittade det för jag har länge försökt sätta ord på det här - att man bör träna för att ta hand om sin kropp och för att må bra. Inte för att man vill tappa några kilon för tro mig, det kommer inte göra dig lyckligare om det är din anledning till att gå ner i vikt. Du kommer inte vara lika motiverad heller. Och enligt mig är motivationen ALLT när du tränar. Det är motivationen som får dig att utföra ett riktigt dunderpass! 

Många tror att jag tränar för att bli smal/muskulös. Självklart, det är en bonus och något som motiverar mig när jag ser min egen utveckling. Men jag motiveras inte av att jag tänker att jag ska gå ner 5kg eller få mer ryggmuskler t.ex. När jag tränar för att må bra så kommer det massa saker med som en bonus. Jag får snygg kropp, jag mår bra, jag får en starkare kropp och jag blir överlag mycket gladare och orkar mer. Att träna är även något jag ser som en hobby, jag tycker det är roligt. Jag vet att vissa ser det som något tråkigt eller jobbigt att gå till gymmet men jag gör inte det (om jag inte har en dålig dag förstås- då är allt tråkigt.)

Jag har ju nämnt här tidigare att jag vill tävla i bikinifitness och det handlar BARA om utseende och hur domarna dömer. Jag står fortfarande fast vid att jag vill tävla, men jag låter det få ta sin tid. Jag kommer inte stressa något och jag kommer ta det i min takt och köra när jag är redo. Jag vill prestera och jag vill göra det för mig själv. Ingen annan. Jag vill prestera för mig, inte för domarna eller åskådarna. Dom får säga vad dom vill, det är mina egna tankar som räknas därför kommer jag köra när jag känner för det!

Så snälla snälla fina ni, kom ihåg det här citatet!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas