MATILDA - FINTESS AND HEALTH

EN DRÖM

     -(2) Timeline Photos | via FacebookWhile there is life


Jag tackar dagligen högre makter för att människor som står mig nära är friska och är vid liv. Det finns dagar då jag tar vissa saker förgivet och efteråt skäms jag. Allt kan vara borta på en sekund och hur fan ska jag då kunna leva med mig själv om jag strundade i att även uppskatta dom små sakerna i livet. Sen tror jag det är en försvarsmekanism att om allt är lite för bra så blir man rädd och stänger av. Varför vet jag inte då det inte finns någon anledning till att inte njuta av allt när det är som bäst. 

Sen läser jag i tidningen och på nythetssidor om unga flickor som försvinner och hittas mördade och hur människor är så brutala som skjuter och knivhugger en annan individ som avlider. Hur äldre damer blir rånade och även misshandlade och lämnade på trottoaren medvetslösa. Det sker hela tiden och det vi ser i media är inte allt, men det är tillräckligt för att jag ska bli rädd och skrämd. Att det kan vara min bästavän, pojkvän, familjemedlem eller mormor som blir utsatt. Hemska tanke men den finns där och den är på riktigt.

Jag vill se en förändrad värld. Jag vill att våra framtida barn ska få växa upp i en trygg miljö där man inte behöver lära varandra att skydda sig om det skulle hända något och att man inte ska gå ut efter kl 22. Jag vet att vi är långt ifrån det här nu, men det är min dröm och jag önskar inget hellre än att den blir sann. 

8 juli 2015 09:00 | Texter |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas