MATILDA - FINTESS AND HEALTH

MIN TRÄNING JUST NU


Min största svaghet har varit rygg och axlar men efter att ha kämpat så hårt med det en längre period så börjar det äntligen synas lite. Tröjan kommer från Stadium och byxorna från Budo och fitness!

Min passion för träning började för ca 3 år sedan. När jag klev in på friskis och svettis gymmet för första gången hade jag ingen aning om att jag skulle älska det och att det skulle bli en stor del av mitt liv. Jag vet många som ser det som något tråkigt eller jobbigt att gå till gymmet. För mig är det tvärtom! Det är terapi att gå till gymmet för mig och när jag är ledsen/arg så kan ett pass ändra mitt humör helt eller bara få mig på så mycket bättre tankar.

Just nu och under sommaren har jag tränat väldigt mycket! Jag har aldrig tyckt att det är ett måste att träna, utan vill jag hellre ligga och sola gör jag det och vill jag hitta på något annat än att träna så gör jag det och jag mår liksom inte dåligt över det för jag vet att jag kommer köra hårt nästa pass - oavsätt när det blir. Men nu när skolan börjat så vet jag att det kommer bli mycket mindre träning, därför kommer jag istället försöka lägga in lite promenader och intervaller/joggning istället så jag får in mer kondition.

Eftersom jag velat förbättra rygg och axlar så har jag ibland kört det 2 ggr i veckan sen fokus på rumpa och baksida ben en gång i veckan då jag speicellt försöker tona ner frambenen. Vila gör jag allt från 1-3 ggr i veckan. Vilar när jag vill, måste och behöver!

Jag tror kärnan till att leva ett bra liv är träning och motion. Inte för att man direkt ska vara smal och ¨snygg¨ men för att kroppen din förtjänar det. Det gör så mycket oavsätt om du tycker det är roligt eller ej. Din kropp kommer tacka dig en vacker dag. Så ta hand om era kroppar! Gör det som får er att må bra, pressa inte dig själv och gör INGET för någon annans skull. Lev ditt liv så som du vill. Ta hand om er ♥

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas